Ons team

We hebben een klein team van aikidoka’s met vele vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie.

Filip Desmet

Lesgever, shodan of 1e dan

Ik ben lid van Suishin Dojo van het eerste uur. Toen, in 2004, had ik al een jarenlange ervaring in judo. Je ziet me vooral op dinsdag lesgeven.

Stuur me een e-mail: desmet-filip@telenet.be

Greet De Baets

Lesgever, shodan of 1e dan

Nadat Suishin Dojo een half jaar bezig was in mijn eigen dorp, Lembeke, ben ik lid geworden. Toen had ik al een beetje ervaring in aikido en een jarenlange ervaring in tai chi. Naast aikido doe ik ook iaijutsu (3e dan) en iaido (2e dan). Je ziet me vooral op vrijdag lesgeven en op dinsdag wapentraining geven.

Professioneel ben ik ook met aikido bezig. Ik doe een doctoraatsonderzoek naar toegepaste aikido aan de universiteit van Gent.

Stuur me een e-mail: aikidolembeke@telenet.be

Gastlesgevers

Joost De Wulf, oprichter van Suishin Dojo, 5e dan

Joost De Wulf, godan of 5e dan Osaka Aikikai, beoefent sinds 1983 aikido en trainde de voorbije bijna 30 jaar onder leiding van Tomita Shihan (8e dan), die in België woont en werkt. Joost bestudeerde de Japanse taal en cultuur (lic. Oosterse Talen en Culturen, Universiteit Gent, 1993).

In 1993 stichtte hij op verzoek van Tomita sensei de Ban Sen Juku dojo in de Bloso sporthal aan de watersportbaan in Gent en gaf er vijf jaar les als zijn assistent. Hij gaf ook drie jaar les in de Capitol aan het St. Annaplein en richtte in 2000 een eigen dojo op in St. Amandsberg. Hij gaf er drie jaar les en verplaatste de dojo toen naar het Meetjesland.

Joost en andere gastlesgevers komen regelmatig langs om bij Suishin Dojo in Lembeke les te geven.


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s